fbpx

WordPress este una dintre cele mai populare platforme pentru crearea de site-uri web. Cu peste 60 de milioane de site-uri care rulează pe acest sistem de gestionare a conținutului (CMS), WordPress oferă utilizatorilor o serie de avantaje și dezavantaje. Haideți sa vedem de ce sa alegem WordPress pentru a ne reprezenta prezența online.

Avantaje:

  1. Usor de folosit: WordPress are o interfață intuitivă și este ușor de utilizat, chiar și pentru utilizatorii fără cunoștințe tehnice. Cu un mic training în fomrat digital oferit de noi, îți poți actualiza singur informațiile de text și imagini.
  2. Personalizare: Există mii de teme și plugin-uri disponibile, permițând utilizatorilor să personalizeze site-ul lor în moduri nelimitate. Acest lucru ne ajută pe noi să îți dezvoltăm un layout personalizat și unic.
  3. SEO-friendly: WordPress este optimizat pentru motoarele de căutare, ceea ce îl face ușor să se claseze în topul rezultatelor căutării. Cu ajutorul unor plugin-uri speciale pentru SEO, se poate programa ca SEO să se facă automat în funcție de conținut, la crearea de pagini/articole sau produse noi.
  4. Securitate: WordPress oferă o serie de măsuri de securitate și actualizări regulate pentru a proteja site-ul de amenințări online. Chiar avem un articol despre cum să îți securizezi site-ul în WordPress.
  5. Comunitate mare: Există o comunitate activă de utilizatori și dezvoltatori care oferă suport și soluții pentru probleme.

 

Dezavantaje:

  1. Uneori poate fi lent: În funcție de plugin-uri și teme folosite, site-ul poate deveni lent și poate avea probleme cu viteza de încărcare. De aceea optimizarea site-ului este foarte importantă, lucru pe care îl luăm în serios atunci când creăm un site pe WordPress. Lucruri obligatorii de optimizat/adăugat: Cache, imagini mici/comprimate, Minify HTML, CSS, Js, Gzip și multe altele.
  2. Vulnerabil la atacuri: Deși există măsuri de securitate, WordPress poate fi vulnerabil la atacuri dacă nu este gestionat corespunzător.
  3. Necesită întreținere: Site-urile WordPress au nevoie de întreținere regulată, inclusiv actualizări de securitate și tehnice.De obicei oferim această mentenanță minimă obligatorie de 2 ori pe an în orice pachet al nostru.
  4. Limitat la anumite funcții: Anumite funcții avansate pot fi limitate sau necesită plugin-uri suplimentare, ceea ce poate fi costisitor. Dezavantaj pentru utilizator, avantaj pentru programator :).

Dacă ai nevoie de o prezență online, aceasta începe cu website-ul. Cere-ne o ofertă sau ia legătura cu noi pentru mai multe detalii.

Cere o ofertă pentru crearea website-ului tău.

11 + 14 =

logo iqtradmedia

Abonează-te la newsletter.

 

pentru informații valoroase din domeniul Marketingului Automatizat!

Te-ai abonat cu succes!

Share This