fbpx
Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu voi, toate campaniile derulate împreună au avut succes și s-au resimțit în rata de creștere a vânzărilor. Mulțumesc întregii echipe pentru implicarea și profesionalismul de care dau dovadă. Îi recomand cu drag!
Carmen Rădoi

Administrator, Eureka Reisen

Ne bucurăm de o colaborare de lungă durată cu agenția IQTM. Suntem foarte mulțumiți de echipa agenției, apelăm cu încredere oricând avem nevoie de servicii de publicitate. Echipa dă dovadă de profesionalism și implicare continuă în toate proiectele.

Diana Dinu

Manager Activitate, Magic Pizza

Lucrăm împreună pe partea de servicii de aproape 2 ani de zile. Suntem foarte mulțumiți de rezultate și implicarea echipei.

Maria Tivadar

Manager Activitate, Bratianu Real Estate

O agenție adevărată!

Suport, consiliere, servicii profi.

Ce sa mai spun de punctualitate, promptitudine și orientare către client!

Recomand cu mare încredere această echipă de profesioniști !

Anca Radu Basarab

Administrator, Anca Radu Basarab

Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu echipa, servicii de calitate, livrate la timp!

Este un mare avantaj colaborarea cu o agenție full service, mesajul transmis și imaginea de marcă își păstrează identitatea și campaniile se bucură de un mare succes. Recomand!

Cristian Scavarda

Manager, Rougj România

Am aplelat la serviciile IQTM la recomandarea unor colaboratori care lucrau deja cu agenția. Am lucrat bine împreună, suntem foarte mulțumiți de noul website și de toate serviciile prestate. Întotdeauna promți și implicați. Recomand tuturor!

Valentina Ardeljan

Administrator, Ava Home Building

Oana Teslaru o persoană extraordinară!!!

M-am bucurat de comunicare, seriozitate, promptitudine și calitate la fiecare proiect! Recomand cu încredere agenția, cu siguranță veți fi încântați de rezultate!

Mihaela Marcu

Manager, Casa Marcu

Ne bucurăm de o colaborare de lungă durată cu agenția IQTM. Suntem foarte mulțumiți de echipa agenției, apelăm cu încredere oricând avem nevoie de servicii de publicitate. Echipa dă dovadă de profesionalism și implicare continuă în toate proiectele.

Eugen Manole

Manager , Elro Services

Suntem încântați de buna colaborare, am derulat campanii de succes în mediul online, am avut suport în participarea la târguri prin cele mai potrivite recomandări în alegerea materialelor de prezentare necesare. Recomandăm cu încredere și întotdeauna apelăm la IQTM pentru servicii de publicitate.

Balaș Daniel

Administrator, Midanif

Colaborarea cu  Agenția de Publicitate IQTM a venit în întâmpinarea nevoilor noastre prin realizarea de materiale publicitare și web design. Literele volumetrice realizate și poziționate pe frontispiciul clădirii a crescut vizibilitatea stradală a Centrului Social de Urgență și totodată crează o imagine a calității pentru IQTM. Suntem onorați că am avut ocazia să lucrăm cu o echipă de profesioniști  și recomandăm cu încredere serviciile oferite de aceștia.

Rodica Cojan

Director, Centrul Social de Urgență

Oameni buni și muncitori, așa pot descrie echipa IQTM. Îmi place foarte mult să lucrez cu ei.

Oricând am avut nevoie urgentă de produse de publicitate, m-au ajutat într-un timp record.  Recomand cu încredere!

Bianca Marcu

Administrator, Rosa Bella Dress

Share This