SERVICII PROFESIONISTE DE BLOG CONTENT

 

Blogul este un canal excelent atât pentru a atrage trafic organic din motoarele de căutare sau rețelele sociale cu ajutorul conținutului publicat, cât și pentru îmbunătățirea percepției asupra afacerii. Având în vedere că motorul de căutare Google pune accent pe conținut și pe calitatea acestuia, afacerea ta va reuși astfel să se diferențieze de concurență și să iasă în poziții mai bune în căutările pe Google. 

Întreținerea acestui instrument de comunicare este o responsabilitate majoră care consumă timp și resurse vitale pentru o companie fără un departament special de comunicare și marketing care să preia sarcina întreținerii blogului. 

Aici intervenim noi cu propunerea de a redacta articole atrăgătoare pentru clienți și utile pentru optimizarea site-ului.

Blogul – un foarte bun vânzător

Vânzare prin blog

Blogul este instrumentul perfect prin care compania se poate asigura că poveștile sale ajung la clienți. Prin intermediul blogului vorbești practic cu cititorii tăi și îi faci pe aceștia să capete interes și să interacționeze cu afacerea ta.

Companiile care dețin un blog și oferă informație relevantă și utilă împărtășind experiența brandului și a angajaților se pot poziționa ca experți în domeniu și lideri pe nișa lor de activitate.

Pe lângă autoritatea pe care o puteți construi în jurul companiei, deținând un blog activ, contribuiți la umanizarea afacerii. Astfel sunteți mai aproape de publicul țintă și puteți vinde mai ușor produsele sau serviciile pe care le prestați.

Articole diverse pentru domenii diverse

Articole blog diverse

În funcție de publicul tău țintă, putem scrie diferite tipuri de articole din care clienții să poată beneficia: articole informative, articole educaționale de tip „cum să”, review-uri la produse, topuri de produse, tendințele anului, noutăți din cadrul afacerii tale sau din industrie etc.

De la imobiliare la tehnologie sau produse de frumusețe, ne străduim să punem în valoare orice tip de afacere. Indiferent de domeniul afacerii tale, putem scrie articole de blog atât timp cât găsim surse de informații.

Optimizare SEO

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este o modalitate de promovare a unui site de lungă durată. Scrierea și publicarea regulată a articolelor calitative și relevante pentru cititori este un factor important pentru Google.

Problema site-ului în acest sens e că pe această platformă nu actualizezi conținutul zilnic. Aici postezi un text ce rămâne pe site pentru termen lung.

Blogul este un instrument pe care poți posta chiar și zilnic conținut diferit. Fiecare articol poate trata cuvinte cheie diferite, așa încât îți putem optimiza site-ul pe fiecare cuvânt cheie dorit.

Cifrele vorbesc!

  • 47% din cumpărători citesc 3-5 articole (se inspiră din mai multe surse ) înainte de a face primul pas în vederea realizării unei achiziții.
  • Utilizarea imaginilor în articolele de pe blog obțin cu 94% mai multe vizualizări.
  • 94% dintre companii/branduri care scriu conținut pe blog, consideră că ar putea fi informație utilă altor persoane.

Trimite-ne solicitarea ta și vom reveni cu o ofertă personalizată!

De acord termenii si conditiile

11 + 6 =