fbpx

WEBSITE-URI DE PREZENTARE ȘI MAGAZINE ONLINE

Te ajutăm cu următoarele servicii pentru un website de succes: propunere grafică pentru noul website, copywriting pentru tot conținutul noului website, optimizare SEO (on page și off page), achiziție domeniu și găzduire web, administrare lunară conținut.

 WEBSITE DE PREZENTARE

Website de prezentare

De ce să alegi un Website de Prezentare?

1. Vrei ca potențialii clienți să afle informații importante despre companie:

Într-un website de prezentare putem prezenta istoricul companiei, gama întreagă de servicii oferite, portofoliul de clienți actuali, proiectele companiei, oferte de preț și promoții,  și datele de contact.

2. Vrei să fii contactat online pentru cereri de oferte:

Într-un website de prezentare putem adăuga secțiuni specifice de ”Cerere de ofertă” pentru serviciile oferite. Un astfel de formular de cerere de ofertă poate crește considerabil numărul de cereri lunare și numărul de contracte semnate.

3. Vrei să fii găsit foarte ușor de clienți:

Marele avantaj al unui website este că la o simplă căutare pe Google după cuvintele cheie, site-ul poate fi afișat în primele rezultate ale căutării.

4. Vrei să oferi informații importante potențialilor clienți:

De cele mai multe ori, primele căutări în legătură cu achiziția unui produs sau al unui serviciu sunt de informare. Clientul caută informații utile, sfaturi și lămuriri despre serviciul/produsul căutat. Poți veni în întâmpinarea nevoii clientului cu o secțiune de Blog, unde poți adăuga articole de interes din domeniu.

MAGAZIN ONLINE

magazin online

De ce să alegi un Website Magazin?

1. Vrei să vinzi produse sau servicii online

Pe lângă prezentarea generală a companiei, un wesbite de tip magazin îți permite să vinzi un număr nelimitat de produse clienților. Website-ul magazin permite vânzarea online prin adăugarea în coș a produselor dorite.

  1. 2. Vrei un sistem de gestiune al produselor/comenzilor

    Site-urile magazin permit o gestiune avansată a comenzilor. Website-ul magazin permite administrarea stocurilor, gestionarea fiecărui furnizor în parte, adăugarea curierilor pentru transportul produselor, sistem de facturare și multe alte facilități pentru derularea activității.

  2. 3. Plăți online securizate

    Pe lângă varianta plății la ramburs, în magazinul tău virtual se poate plăti direct cu cardul în momentul. Pentru aceste plăți folosim platforme securizate de plată care nu prezintă niciun risc pentru client sau companie.

  3. 4.Disponibilitate 24 de ore din 24

    Avantajul unui website magazin este acela că vinde tot timpul. Indiferent de ora din zi sau din noapte în care un potențial client dorește să achiziționeze un produs din magazinul tău, site-ul tău va fi online cu produsele disponibile pentru vânzare.

Solicită o ofertă personalizată, completând formularul:

Layout

Layout

SEO

Extra

De acord termenii si conditiile

8 + 2 =